Snooper TRUCKMATE PRO S8110  [05245]

Snooper TRUCKMATE PRO S8110
Grotere Afbeelding
Prijs: Ä 578,72
Beschikbare Opties:
Recyclagebijdrage, Bebat:


Bent u chauffeur van een vrachtwagen, bus, bakwagen, truck en aanhanger of grote bestelwagen en rijdt u van het ene adres naar het andere adres in binnen en/of buitenland? Wilt u zonder schade en stress aankomen op uw laad- of los adres? Dan heeft Snooper een fantastische bijrijder voor u in de vorm van een Snooper S8110 Truckmate Pro navigatie systeem!

De Snooper S8110 Truckmate Pro navigatie met een 7 (17,8 cm) inch lcd-kleurenscherm, Gratis verkeersinformatie, flitspaalverklikker, en levenslange kaart updates en met handsfree Bluetooth-technologie en TV Functie (DVB-T2)

VOERTUIGGEGEVENS
U voert heel eenvoudig de gegevens van uw voertuig in zoals; hoogte, breedte, lengte, gewicht, type lading (Geen lading, Gevaarlijk, Explosief en Ontvlambaar of Schadelijk voor water) en eventueel een tunnelbeperking code. En de Snooper Truckmate Pro S8100 berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder obstakels naar uw laad-- of losadres(sen) rijdt. Door de geavanceerde rijbaan begeleiding zal de Snooper Truckmate Pro S8110 u tijdig en duidelijk begeleiden zodat u de juiste afslag of rijbaan neemt

De Snooper Truckmate Pro S8110 zal lage bruggen en viaducten, dorp- of stad centra (indien mogelijk), smalle straten, scherpe bochten en steile hellingen vermijden op uw route. Tevens krijgt u onderweg de meest recente TMC verkeersinformatie en wordt u ook nog eens gewaarschuwd voor flitspalen, camera′s en traject controles. Tijdens uw reis geeft de Snooper Truckmate Pro S8110 ook belangrijke POI′s in de omgeving aan zoals, truckstops, chauffeurcafe′s, tankstations, winkels, geldautomaten, ziekenhuizen, treinstations, vliegvelden etc. U kunt ook zelf handmatig zoeken naar specifieke POI′s (Points of Interest) in het menu.

TRUCKNAVIGATIE - het probleem
U kunt het bijna niet gemist hebben: de wekelijkse rapportages in de pers over een vrachtwagen of ander groot voertuig dat over een ongeschikte route werd geleid door een gebrekkig satellietnavigatiesysteem. Deze verhalen hebben bijna allemaal een rampzalig einde, waarbij de betrokken voertuigen in een weiland terechtkomen, vastlopen onder een brug of zelfs huizen vernielen. Er zijn rapporten dat wanneer bestuurders draagbare navigatiesystemen die zijn bedoeld voor auto′s gebruiken om commerciŽle voertuigen te navigeren, dit voor miljoenen euro′s schade veroorzaakt.

TRUCKMATE PRO SATTELIETNAVIGATIE - de oplossing
De eerste satellietnavigatie systemen die speciaal zijn ontworpen voor trucks en commerciŽle voertuigen. De Snooper Truckmate Pro systemen zijn ontworpen om deze problemen het hoofd te bieden. De Snooper Truckmate Pro systemen bevatten als eerste draagbare navigatiesysteem speciale routeplanning voor vrachtwagens en grote voertuigen als bussen, touringcars en campers - plus de meerdere malen bekroonde flitscamera-locatietechnologie van Snooper.

MILIEUVRIENDELIJKE TECHNOLOGIE
De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u niet alleen veilig en effectief naar uw bestemming, maar doen dat ook nog eens via de meest economische route. Als het systeem moet kiezen tussen een route met een steile helling of een route met vlakkere wegen, zullen de Snooper Truckmate Pro systemen voor de laatste kiezen. Economischer brandstofverbruik, betere rentabiliteit.

TRUCKMATE PRO heeft het antwoord.
Deze unieke software berekent een route op basis van de kenmerken van uw voertuig. Voer het formaat en het gewicht van uw voertuig plus, indien van toepassing, het type lading in en de Truckmate Pro software van Snooper berekent een veilige, vrachtwagen vriendelijke route. Routes worden berekend over wegen die breed en hoog genoeg zijn. Wegen met lage bruggen of gewichtsbesparing en vele andere gevaren worden uitgesloten.

BETERE ROUTEPLANNING
Het gaat niet alleen om het vermijden van gevaren. Dankzij het unieke route algoritme van Truckmate Pro worden , waar mogelijk, grotere voertuigen alleen over geschikte wegen geleid. Geen enkel ander satellietnavigatiesysteem op de markt berekent routes op deze manier.

TRUCKMATE PRO - meer gevaren informatie dan elk ander navigatiesysteem voor trucks.
De Snooper Truckmate Pro maakt voor de kerninformatie gebruik van de Navteq transport gegevens. De Snooper Truckmate biedt een grotere dekking waar die echt nodig is. En het vrachtwagen navigatiesysteem bevat meer gevaren informatie op meer wegen in Europa dan elk ander draagbaar satellietnavigatiesysteem voor trucks.

Truckmate Pro van Snooper bespaart u vele euro′s aan brandstof en tijd!
Recent onderzoek toont aan dat de Snooper Truckmate Pro satellietnavigatie systemen zichzelf snel terugbetalen. Gebruikers rijden gemiddeld 16% minder kilometers en verbruiken dus ook 16% minder brandstof. Bovendien worden de reistijden met gemiddeld 18% teruggebracht, wat een enorme kostenbesparing is in een tijd waarin elke cent telt. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die u bespaart aan schade onderweg aan uw voertuig en eigendommen!

TRUCKMATE PRO - voorkomt moeheid en bekeuringen!
De Snooper Truckmate Pro systemen bevat een route timer die u kunt instellen zodat het systeem u aangeeft wanneer het verstandig is om rust te nemen. Teven houdt het systeem de gereden tijd bij en geeft u aan wanneer u moet rusten. Dit is een zeer handige functie voor de beroepschauffeur. De Snooper Truckmate Pro systemen hebben ook een snelheidsbegrenzer die u kunt instellen voor auto′s, vrachtwagen of campers. Het systeem laat een waarschuwing signaal horen waar u de maximale snelheid overtreedt. De Snooper Truckmate Pro systemen kennen nagenoeg bijna alle snelheidslimieten van alle wegen in Europa.

PERSONENAUTO NAVIGATIE
Hoewel Truckmate Pro specifiek is ontworpen voor navigatie met een vrachtwagen of groot voertuig op veilige en toegestane wegen, hebben de Snooper Truckmate Pro systemen ook een autostand. Wanneer u het Snooper Truckmate Pro systeem in de autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto′s geleid!

COMPATIBEL MET SNOOPER TYRE PILOT
De Snooper S8110 Truckmate Pro is compatibel met de Snooper Tyre Pilot, een bandenspanning en bandentemperatuur controlesysteem. De Tyre Pilot zorgt voor verhoogde veiligheid op de weg en kostenbesparing. Bekijk de spanning en temperatuur van uw banden op het scherm, met het extra voordeel van audio signalen bij spanningsverlies en abnormale temperatuurstijgingen.

Gebreken aan banden spelen een rol in ruim 3% van alle verkeersongevallen en zijn het meest voorkomende defect dat direct bijdraagt aan een ongeval. Door de spanning van uw banden tijdens het rijden in de gaten te houden en te zorgen dat ze goed opgepompt zijn, kunt u uw brandstofkosten met maar liefst 10% verlagen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en het risico op een klapband of een lekke band verminderen.

FM-TRANSMITTER
De Snooper S8110 Truckmate Pro heeft een FM transmitter waardoor het nog makkelijker is om te luisteren naar de navigatie aanwijzingen door het de luidspreker van uw vehicle, terwijl u zich kunt concentreren op de weg voor u.

DVB-T2 DIGITALE TV
Truckmate Pro S8110 bevat een ingebouwde DVB-T2 (Digital Video Broadcasting Transmitter), voor freeview digitale televisie. Bekijk uw favoriete kanalen als u even pauzeert! Het DVB-T werkt alleen in gebieden met een digitale TV-service. De ontvangst is afhankelijk van uw locatie. TV kijken terwijl u rijdt is verboden en zeer gevaarlijk.

ACHTERUITRIJCAMERA
Voor de Snooper S8110 Truckmate Pro is een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te monteren en aan te sluiten op de S8110 Truckmate Pro. De camera van goede kwaliteit en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

MULTI ROUTE
Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Maar ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem de nieuwe en unieke multi-route-technologie. De multi-route-technologie is in staat 16 verschillende bestemmingen te berekenen in ťťn route, door alleen de postcodes in te voeren. U kunt maximaal 7 routes ingeven met per route maximaal 16 adressen.

Ook is het mogelijk in een Truckmate navigatiesysteem uw eigen route te creŽren d.m.v. de gewenste route op de kaart uit te stippelen. Geen gedoe meer met stoppen en starten en moeizaam elk apart adres opzoeken; gewoon binnen een paar seconden uw route voor de hele dag uitgestippeld en opgeslagen.

KNOOPPUNTEN EN RIJBAANBEGELEIDING
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S8110 Truckmate Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt tonen op het scherm. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper S8110 Truckmate Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

MY SPEED
De Snooper S8110 Truckmate Pro beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of vrachtwagen. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

ROUTE TIMER
De Snooper S8110 Truckmate Pro beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Snooper S8110 Truckmate Pro bijhoudt hoeveel km′s en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

LETTERGROOTTE EN NAVIGEREN OP POSTCODE
U kunt de grootte van de straatnamen op het beeldscherm aanpassen zodat u deze duidelijker kunt lezen.

NAVIGEREN OP POSTCODE OF GPS COORDINATEN

Met een Snooper navigatiesysteem kunt u op postcode en GPS coŲrdinaten navigeren. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bouwterrein moet die nog niet opgeleverd is en waar nog geen straatnaam van bekend is of die nog niet opgenomen is in de nieuwste kaartupdate.

TMC TRAFFIC MESSAGE CHANNEL - GRATIS!
Als u chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd over meest recente verkeersinformatie beschikt. Het bereik en de nauwkeurigheid is veel beter dan van die de systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, u krijgt met Snooper dus betere informatie.
De TMC-service van de Snooper Truckmate Pro houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen. En als er een opstopping op uw route is, vraagt de Truckmate Pro u of hij een alternatieve route moet berekenen.

POI DATABASE

De Snooper navigatie beschikt over een POI database met meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa - plus een uitgebreide lijst met vrachtwagen specifieke locaties zoals tankstations, truckstops, parkeerplaatsen, wasstraten etc.Daarnaast vindt u in de POI database ook een Air1ģ AdBlue POI waarmee u eenvoudig verkoopadressen kunt vinden van AdBlue. (toevoeging voor moderne dieselmotoren)BLUETOOTH HANDSFREE TECHNOLOGIE

Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper S8110 Truckmate Pro is uitgerust met Bluetooth-handsfreetechnologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een Losse microfoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken. De microfoon kan permanent of tijdelijk worden geÔnstalleerd en garandeert dat u altijd goed verstaanbaar bent.

BEKROONDE FLITSCAMERA SIGNALERING- AURA
De Snooper Truckmate Pro systemen zijn volledig uniek. De Snooper Truckmate Pro systemen zijn het enige navigatie systemen dat u waarschuwt voor flitscamera′s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar updaten. De Snooper Truckmate Pro Systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden - want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

GEAVANCEERDE KAARTEN OP STRAATNIVEAU
De Snooper Truckmate Pro maakt gebruik van de nieuwste Navteq-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau, met rijbaan assistent en navigeren op GPS coŲrdinaten, afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

EUROPESE KAARTDEKKING
AlbaniŽ, Andorra, BelgiŽ, BosniŽ en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, ItaliŽ, Joegoslavische Rep. MacedoniŽ, KroatiŽ, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, RoemeniŽ, Rusland, San Marino, Schotland, ServiŽ, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Zweden, Zwitserland.

Specificaties Snooper S8110 Truckmate Pro:
 TMC-verkeersinformatietechnologie
 Compatibel met Tyre Pilot
 Kaartdekking: Europa
 Kaartdatabank: HereT Maps for Life (voorheen Navteq)
 Rijbaan begeleiding
 Navigeren op afslag en postcode
 Navigeren op coŲrdinaten
 Route Timer
 My Route
 My Speed
 Begrenzer functie
 Knooppunt & Afslag Beeld
 Nederlandstalig
 Flitspaal verklikker
 TV-Functie (DVB-T2)
 Ingebouwde TRIG RF (CSR) GPS antenne
 Externe luidspreker aansluiting
 Interne luidspreker
 Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 USB-versie: 3.0
 Bluetoothģ-handsfree
 Schermtype: TFT LCD
 Schermdiagonaal: 17.8 cm (7 inch)
 Schermresolutie: 800 x 480
 Kleurenscherm: Ja
 Geheugenkaart: Micro-SD
 Touchscreen
 TMC-ontvanger
 Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 Type accu: Li-ion-batterij 1800 mAh
 Afmetingen (BxHXD): 182 mm x 109 mm x 20 mm
 Kleur: Zwart
 Pc-systeemvereisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10
 Fabrieksgarantie: 1 jaar

Inhoud verpakking:
 1 x Snooper S8110 Truckmate Pro
 1 x Micro SD kaart met Truckmate Pro Software/Wegenkaart
 1 x Zuignap bevestiging
 1 x Dashboardhouder
 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt
 1 x TMC antenne
 1 x Mini USB kabel
 1 x Hardschalige opbergcase

Optioneel verkrijgbaar
 Tyre Pilot Bluetooth bandenspanning controle systeem
 Snooper achteruitrijcamera (in diverse uitvoeringen)
 Dode hoek camera′s
 180graden groothoek camera
Productkenmerken Snooper S8110 Truckmate Pro

Fabrikant:SnooperArtikelnummer:NATRS811Barcode:5019896810025Levertijd:1-2 WerkdagenKaartdekking:AlbaniŽ, Andorra, BelgiŽ, BosniŽ en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, ItaliŽ, Joegoslavische Rep. MacedoniŽ, KroatiŽ, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, RoemeniŽ, Rusland, San Marino, Schotland, ServiŽ, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.Software:Truckmate ProPostcode navigeren:JaCoordinaat navigeren:JaRijbaan begeleiding:JaAfslag aanduiding:JaMulti-route:JaMy-speed:JaRoute Timer:JaPoi′s lijst:JaBluetooth:JaUSB versie:2.0Besturings systeem:WinCE 6.0 Core EditionProcessor:SiRF Atlas VI processor 800mHzTMC:JaSchermdiagonaal:17,8cm (7inch)Schermtype:7-inch TFT-LCD TouchscreenSchermresolutie:800 x 480Schermkleur:24 bit True Color2D/3D view:JaVoedingsspanning:12/24/220VoltExterne antenne aansluiting:JaExterne luidspreker aansluiting:JaGeheugenkaart:Micro-SDIngebouwde videocamera:NeeBluetooth handsfree:JaTV Functie:JaTelefoon Functie:JaMP3/4 speler Functie:JaDAB Functie:NeeBatterij:Li-ion-batterij 1800 mAhGewicht:370Kleur:ZwartAfmetingen L x B x H ( cm ):18.1 x 10.9 x 2.0DVR Functie:NeeDVB-T Tuner:JaKaart databank:HereT Maps for Life (voorheen Navteq)Interne antenne:JaInterne Luidspreker:JaPoi′s:Ja
Bent u chauffeur van een vrachtwagen, bus, bakwagen, truck en aanhanger of grote bestelwagen en rijdt u van het ene adres naar het andere adres in binnen en/of buitenland? Wilt u zonder schade en stress aankomen op uw laad- of los adres? Dan heeft Snooper een fantastische bijrijder voor u in de vorm van een Snooper S8110 Truckmate Pro navigatie systeem!
De Snooper S8110 Truckmate Pro navigatie met een 7 (17,8 cm) inch lcd-kleurenscherm, Gratis verkeersinformatie, flitspaalverklikker, en levenslange kaart updates en met handsfree Bluetooth-technologie en TV Functie (DVB-T2)
VOERTUIGGEGEVENS
U voert heel eenvoudig de gegevens van uw voertuig in zoals; hoogte, breedte, lengte, gewicht, type lading (Geen lading, Gevaarlijk, Explosief en Ontvlambaar of Schadelijk voor water) en eventueel een tunnelbeperking code. En de Snooper Truckmate Pro S8100 berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder obstakels naar uw laad-- of losadres(sen) rijdt. Door de geavanceerde rijbaan begeleiding zal de Snooper Truckmate Pro S8110 u tijdig en duidelijk begeleiden zodat u de juiste afslag of rijbaan neemt
De Snooper Truckmate Pro S8110 zal lage bruggen en viaducten, dorp- of stad centra (indien mogelijk), smalle straten, scherpe bochten en steile hellingen vermijden op uw route. Tevens krijgt u onderweg de meest recente TMC verkeersinformatie en wordt u ook nog eens gewaarschuwd voor flitspalen, camera′s en traject controles. Tijdens uw reis geeft de Snooper Truckmate Pro S8110 ook belangrijke POI′s in de omgeving aan zoals, truckstops, chauffeurcafe′s, tankstations, winkels, geldautomaten, ziekenhuizen, treinstations, vliegvelden etc. U kunt ook zelf handmatig zoeken naar specifieke POI′s (Points of Interest) in het menu.
TRUCKNAVIGATIE - het probleem
U kunt het bijna niet gemist hebben:de wekelijkse rapportages in de pers over een vrachtwagen of ander groot voertuig dat over een ongeschikte route werd geleid door een gebrekkig satellietnavigatiesysteem. Deze verhalen hebben bijna allemaal een rampzalig einde, waarbij de betrokken voertuigen in een weiland terechtkomen, vastlopen onder een brug of zelfs huizen vernielen. Er zijn rapporten dat wanneer bestuurders draagbare navigatiesystemen die zijn bedoeld voor auto′s gebruiken om commerciŽle voertuigen te navigeren, dit voor miljoenen euro′s schade veroorzaakt.
TRUCKMATE PRO SATTELIETNAVIGATIE - de oplossing
De eerste satellietnavigatie systemen die speciaal zijn ontworpen voor trucks en commerciŽle voertuigen. De Snooper Truckmate Pro systemen zijn ontworpen om deze problemen het hoofd te bieden. De Snooper Truckmate Pro systemen bevatten als eerste draagbare navigatiesysteem speciale routeplanning voor vrachtwagens en grote voertuigen als bussen, touringcars en campers - plus de meerdere malen bekroonde flitscamera-locatietechnologie van Snooper.
MILIEUVRIENDELIJKE TECHNOLOGIE
De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u niet alleen veilig en effectief naar uw bestemming, maar doen dat ook nog eens via de meest economische route. Als het systeem moet kiezen tussen een route met een steile helling of een route met vlakkere wegen, zullen de Snooper Truckmate Pro systemen voor de laatste kiezen. Economischer brandstofverbruik, betere rentabiliteit.
TRUCKMATE PRO heeft het antwoord.
Deze unieke software berekent een route op basis van de kenmerken van uw voertuig. Voer het formaat en het gewicht van uw voertuig plus, indien van toepassing, het type lading in en de Truckmate Pro software van Snooper berekent een veilige, vrachtwagen vriendelijke route. Routes worden berekend over wegen die breed en hoog genoeg zijn. Wegen met lage bruggen of gewichtsbesparing en vele andere gevaren worden uitgesloten.
BETERE ROUTEPLANNING
Het gaat niet alleen om het vermijden van gevaren. Dankzij het unieke route algoritme van Truckmate Pro worden , waar mogelijk, grotere voertuigen alleen over geschikte wegen geleid. Geen enkel ander satellietnavigatiesysteem op de markt berekent routes op deze manier.
TRUCKMATE PRO - meer gevaren informatie dan elk ander navigatiesysteem voor trucks.
De Snooper Truckmate Pro maakt voor de kerninformatie gebruik van de Navteq transport gegevens. De Snooper Truckmate biedt een grotere dekking waar die echt nodig is. En het vrachtwagen navigatiesysteem bevat meer gevaren informatie op meer wegen in Europa dan elk ander draagbaar satellietnavigatiesysteem voor trucks.
Truckmate Pro van Snooper bespaart u vele euro′s aan brandstof en tijd!
Recent onderzoek toont aan dat de Snooper Truckmate Pro satellietnavigatie systemen zichzelf snel terugbetalen. Gebruikers rijden gemiddeld 16% minder kilometers en verbruiken dus ook 16% minder brandstof. Bovendien worden de reistijden met gemiddeld 18% teruggebracht, wat een enorme kostenbesparing is in een tijd waarin elke cent telt. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die u bespaart aan schade onderweg aan uw voertuig en eigendommen!
TRUCKMATE PRO - voorkomt moeheid en bekeuringen!
De Snooper Truckmate Pro systemen bevat een route timer die u kunt instellen zodat het systeem u aangeeft wanneer het verstandig is om rust te nemen. Teven houdt het systeem de gereden tijd bij en geeft u aan wanneer u moet rusten. Dit is een zeer handige functie voor de beroepschauffeur. De Snooper Truckmate Pro systemen hebben ook een snelheidsbegrenzer die u kunt instellen voor auto′s, vrachtwagen of campers. Het systeem laat een waarschuwing signaal horen waar u de maximale snelheid overtreedt. De Snooper Truckmate Pro systemen kennen nagenoeg bijna alle snelheidslimieten van alle wegen in Europa.
PERSONENAUTO NAVIGATIE
Hoewel Truckmate Pro specifiek is ontworpen voor navigatie met een vrachtwagen of groot voertuig op veilige en toegestane wegen, hebben de Snooper Truckmate Pro systemen ook een autostand. Wanneer u het Snooper Truckmate Pro systeem in de autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto′s geleid!
COMPATIBEL MET SNOOPER TYRE PILOT
De Snooper S8110 Truckmate Pro is compatibel met de Snooper Tyre Pilot, een bandenspanning en bandentemperatuur controlesysteem. De Tyre Pilot zorgt voor verhoogde veiligheid op de weg en kostenbesparing. Bekijk de spanning en temperatuur van uw banden op het scherm, met het extra voordeel van audio signalen bij spanningsverlies en abnormale temperatuurstijgingen.
Gebreken aan banden spelen een rol in ruim 3% van alle verkeersongevallen en zijn het meest voorkomende defect dat direct bijdraagt aan een ongeval. Door de spanning van uw banden tijdens het rijden in de gaten te houden en te zorgen dat ze goed opgepompt zijn, kunt u uw brandstofkosten met maar liefst 10% verlagen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en het risico op een klapband of een lekke band verminderen.
FM-TRANSMITTER
De Snooper S8110 Truckmate Pro heeft een FM transmitter waardoor het nog makkelijker is om te luisteren naar de navigatie aanwijzingen door het de luidspreker van uw vehicle, terwijl u zich kunt concentreren op de weg voor u.
DVB-T2 DIGITALE TV
Truckmate Pro S8110 bevat een ingebouwde DVB-T2 (Digital Video Broadcasting Transmitter), voor freeview digitale televisie. Bekijk uw favoriete kanalen als u even pauzeert! Het DVB-T werkt alleen in gebieden met een digitale TV-service. De ontvangst is afhankelijk van uw locatie. TV kijken terwijl u rijdt is verboden en zeer gevaarlijk.
ACHTERUITRIJCAMERA
Voor de Snooper S8110 Truckmate Pro is een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te monteren en aan te sluiten op de S8110 Truckmate Pro. De camera van goede kwaliteit en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.
MULTI ROUTE
Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Maar ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem de nieuwe en unieke multi-route-technologie. De multi-route-technologie is in staat 16 verschillende bestemmingen te berekenen in ťťn route, door alleen de postcodes in te voeren. U kunt maximaal 7 routes ingeven met per route maximaal 16 adressen.
Ook is het mogelijk in een Truckmate navigatiesysteem uw eigen route te creŽren d.m.v. de gewenste route op de kaart uit te stippelen. Geen gedoe meer met stoppen en starten en moeizaam elk apart adres opzoeken; gewoon binnen een paar seconden uw route voor de hele dag uitgestippeld en opgeslagen.
KNOOPPUNTEN EN RIJBAANBEGELEIDING
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S8110 Truckmate Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt tonen op het scherm. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper S8110 Truckmate Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.
MY SPEED
De Snooper S8110 Truckmate Pro beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of vrachtwagen. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.
ROUTE TIMER
De Snooper S8110 Truckmate Pro beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Snooper S8110 Truckmate Pro bijhoudt hoeveel km′s en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.
LETTERGROOTTE EN NAVIGEREN OP POSTCODE
U kunt de grootte van de straatnamen op het beeldscherm aanpassen zodat u deze duidelijker kunt lezen.
NAVIGEREN OP POSTCODE OF GPS COORDINATEN
Met een Snooper navigatiesysteem kunt u op postcode en GPS coŲrdinaten navigeren. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bouwterrein moet die nog niet opgeleverd is en waar nog geen straatnaam van bekend is of die nog niet opgenomen is in de nieuwste kaartupdate.
TMC TRAFFIC MESSAGE CHANNEL - GRATIS!
Als u chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd over meest recente verkeersinformatie beschikt. Het bereik en de nauwkeurigheid is veel beter dan van die de systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, u krijgt met Snooper dus betere informatie.
De TMC-service van de Snooper Truckmate Pro houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen. En als er een opstopping op uw route is, vraagt de Truckmate Pro u of hij een alternatieve route moet berekenen.
POI DATABASE
De Snooper navigatie beschikt over een POI database met meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa - plus een uitgebreide lijst met vrachtwagen specifieke locaties zoals tankstations, truckstops, parkeerplaatsen, wasstraten etc.
Daarnaast vindt u in de POI database ook een Air1ģ AdBlue POI waarmee u eenvoudig verkoopadressen kunt vinden van AdBlue. (toevoeging voor moderne dieselmotoren)
BLUETOOTH HANDSFREE TECHNOLOGIE
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper S8110 Truckmate Pro is uitgerust met Bluetooth-handsfreetechnologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een Losse microfoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken. De microfoon kan permanent of tijdelijk worden geÔnstalleerd en garandeert dat u altijd goed verstaanbaar bent.
BEKROONDE FLITSCAMERA SIGNALERING- AURA
De Snooper Truckmate Pro systemen zijn volledig uniek. De Snooper Truckmate Pro systemen zijn het enige navigatie systemen dat u waarschuwt voor flitscamera′s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar updaten. De Snooper Truckmate Pro Systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden - want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.
GEAVANCEERDE KAARTEN OP STRAATNIVEAU
De Snooper Truckmate Pro maakt gebruik van de nieuwste Navteq-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau, met rijbaan assistent en navigeren op GPS coŲrdinaten, afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.
EUROPESE KAARTDEKKING
AlbaniŽ, Andorra, BelgiŽ, BosniŽ en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, ItaliŽ, Joegoslavische Rep. MacedoniŽ, KroatiŽ, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, RoemeniŽ, Rusland, San Marino, Schotland, ServiŽ, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Zweden, Zwitserland.
Specificaties Snooper S8110 Truckmate Pro:
 TMC-verkeersinformatietechnologie
 Compatibel met Tyre Pilot
 Kaartdekking:Europa
 Kaartdatabank:HereT Maps for Life (voorheen Navteq)
 Rijbaan begeleiding
 Navigeren op afslag en postcode
 Navigeren op coŲrdinaten
 Route Timer
 My Route
 My Speed
 Begrenzer functie
 Knooppunt & Afslag Beeld
 Nederlandstalig
 Flitspaal verklikker
 TV-Functie (DVB-T2)
 Ingebouwde TRIG RF (CSR) GPS antenne
 Externe luidspreker aansluiting
 Interne luidspreker
 Besturingssysteem:OS WinCE 6.0
 USB-versie:3.0
 Bluetoothģ-handsfree
 Schermtype:TFT LCD
 Schermdiagonaal:17.8 cm (7 inch)
 Schermresolutie:800 x 480
 Kleurenscherm:t_yes
 Geheugenkaart:Micro-SD
 Touchscreen
 TMC-ontvanger
 Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 Type accu:Li-ion-batterij 1800 mAh
 Afmetingen (BxHXD):182 mm x 109 mm x 20 mm
 Kleur:Zwart
 Pc-systeemvereisten:Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10
 Fabrieksgarantie:1 jaar
Inhoud verpakking:
 1 x Snooper S8110 Truckmate Pro
 1 x Micro SD kaart met Truckmate Pro Software/Wegenkaart
 1 x Zuignap bevestiging
 1 x Dashboardhouder
 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt
 1 x TMC antenne
 1 x Mini USB kabel
 1 x Hardschalige opbergcase
Optioneel verkrijgbaar
 Tyre Pilot Bluetooth bandenspanning controle systeem
 Snooper achteruitrijcamera (in diverse uitvoeringen)
 Dode hoek camera′s
 180graden groothoek camera
Productkenmerken Snooper S8110 Truckmate Pro
Fabrikant:SnooperArtikelnummer:NATRS811Barcode:5019896810025Levertijd:1-2 WerkdagenKaartdekking:AlbaniŽ, Andorra, BelgiŽ, BosniŽ en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, ItaliŽ, Joegoslavische Rep. MacedoniŽ, KroatiŽ, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, RoemeniŽ, Rusland, San Marino, Schotland, ServiŽ, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.Software:Truckmate ProPostcode navigeren:JaCoordinaat navigeren:JaRijbaan begeleiding:JaAfslag aanduiding:JaMulti-route:JaMy-speed:JaRoute Timer:JaPoi′s lijst:JaBluetooth:JaUSB versie:2.0Besturings systeem:WinCE 6.0 Core EditionProcessor:SiRF Atlas VI processor 800mHzTMC:JaSchermdiagonaal:17,8cm (7inch)Schermtype:7-inch TFT-LCD TouchscreenSchermresolutie:800 x 480Schermkleur:24 bit True Color2D/3D view:JaVoedingsspanning:12/24/220VoltExterne antenne aansluiting:JaExterne luidspreker aansluiting:JaGeheugenkaart:Micro-SDIngebouwde videocamera:NeeBluetooth handsfree:JaTV Functie:JaTelefoon Functie:JaMP3/4 speler Functie:JaDAB Functie:NeeBatterij:Li-ion-batterij 1800 mAhGewicht:370Kleur:ZwartAfmetingen L x B x H ( cm ):18.1 x 10.9 x 2.0DVR Functie:NeeDVB-T Tuner:JaKaart databank:HereT Maps for Life (voorheen Navteq)Interne antenne:JaInterne Luidspreker:JaPoi′s:Ja